Antena Căutare

Turiștii din România au scăpat de grija hoților! Cum stă treaba cu seifurile de pe plajă, ce se deschid cu ajutorul unei brățări!

Pentru a atrage cât mai mulţi turişti, unii admnistratori de plaje au venit cu ideea unor cutii de valori amplasate direct pe nisip.

Pentru a atrage cât mai mulţi turişti, unii admnistratori de plaje au venit cu ideea unor cutii de valori amplasate direct pe nisip.

Practic sunt nişte seifuri pentru păstrarea bunurilor personale, astfel încât turiştii se pot bucura de vacanţă fără teama că vor rămâne fără bani, acte şi telefoane.

Se deschid foarte uşor, cu ajutorul unei brăţări, pe care o apropiem de o bandă magnetică.

Foarte important: brăţara este rezistentă la apă. Pentru cei care nu se pot dezlipi de gadgeturi, aceştia au posibilitatea să își și încarce bateria telefonului în astfel de cutii de valoare.

Cât costă un astfel de seif pe plajă? Află urmărind clipul video de mai sus!

Românii primesc o minivacanță! Guvernul a decis să acorde mai multe zile libere... România FIERBE! Meteorologii ar putea emite Cod ROŞU de caniculă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x