Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Uciderea lui Emi Pian a declanșat războiul între clanurile interlope! Acțiune de amploare pe străzile din București, în toiul nopții: „Eu îl tai cu mâna mea”

Se anunță război mare între clanurile interlope, la București. Uciderea lui Emi Pian, liderul Duduienilor, a pus poliția în alertă. Ce au găsit oamenii legii, azi-noapte.

Uciderea lui Emi Pian a declanșat războiul între clanurile interlope! Acțiune de amploare pe străzile din București, în toiul nopții: „Eu îl tai cu mâna mea”

Bucureştiul s-a umplut de poliţişti, noaptea trecută, după ce, cu 24 de ore înainte, liderul clanului Duduienilor a fost ucis într-un conflict dintre grupările interlope.

Zeci de maşini au fost oprite şi controlate, iar recolta a fost bogată. Au fost găsite arme albe dar şi un pistol cu bile. Cinci persoane au fost reţinute şi duse la audieri.

Armele au fost descoperite de poliţişti în portbagajul maşinii. Înarmat cu un pistol cu bile, o bâtă de baseball şi un briceag. Aşa circula acest tânăr pe străzile din capitală. A încercat să pledeze nevinovat.

„Le am în maşină (n.r. - petarde) de la de la Revelion. Le ţin în maşină aşa, când mă duc la baltă.”

Nu a fost singurul şofer prins pe picior greşit. Alt autoturism, alte obiecte interzise. În zadar a încercat acest bărbat să scape basma curată.

„Au găsit un cuţit, cu care am tăiat un berbec pentru sărbătoarea de sâmbătă şi duminică. Nu îl ţin în maşină. Eu îl duc acasă. Eu îl tai cu mâna mea şi asta este tot”, a spus bărbatul.

Cei cinci indivizi trebuie să dea acum explicaţii în faţa anchetatorilor. Acţiunea de azi-noapte, în care au fost angrenaţi o sută de poliţişti şi jandarmi, a avut în vizor grupările mafiote din Bucureşti, care încep să sufoce orașul.

După uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, cu două nopţi în urmă, există temerea că ar putea începe un război între interlopii din Capitală.

Emi Pian a fost înjunghiat mortal de un rival, dupa un joc de barbut. Liderul clanului Duduienilor, grupare care controlează sectorul 5 din Capitală, era nelipsit de de pe internet, unde făcea multe live-uri în care îşi arăta stilul de viaţă luxos.

Nu rata nici la petrecerile cu manelisti. Anul trecut, imediat după ce a ieşit din penitenciar, a dat o petrecere cu sute de invitaţi. Fusese eliberat condiţionat, după ce a fost condamnat pentru cămătărie. Probleme cu legea a avut şi pentru şantaj, proxentism sau trafic de droguri.

Recomandari