Ultima dorință a lui Dincă i-a scandalizat pe toți! Ce pune la cale criminalul din Caracal

 
+2 click pentru
galerie

Cazul Caracal este departa de-a se fi finalizat și zi de zi apar noi informații uimitoare despre crimele comise de Gheorghe Dincă! Recent a ieșit la iveală care este cea mai mare dorință a acestuia!

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Oamenii legii încearcă să deslușească misterul crimelor de la Caracal, comise de Gheorghe Dincă. Totuși, ancheta este în plină desfășurare și mereu apar noi informații importante.

Recent a ieșit la iveală și care este ultima dorință a lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Inculpatul se află în prezent la un penitenciar din București și împarte celula cu alte două persoane. Potrivit surselor, acesta se află sub o supraveghere continuă a comportamentului.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Acesta a solicitat să fie mutat singur într-o celulă și așa au luat naștere tot felul de suspiciuni și ipoteze.

Cu siguranță Gheorghe Dincă nu pare să fie deranjat de compania colegilor de celulă, fiindcă în tot acest timp nu a părut să respingă atenția acordată de presă, ba mai mult, chiar a urmărit totul cu interes.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Totuși, rugămintea de-a fi mutat singur poate sugera faptul că bărbatul ar plănui să își pună capăt zilelor, lucrcu pe care nu îl poate face dacă are colegi de celulă.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI