Antena Căutare

Ultima oră! Un bărbat a fost împuşcat și agresat în Capitală, pe o stradă din Sectorul 1

Poliţia Capitalei a fost sesizată prin apel 112, vineri, la ora 15,40, cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat şi împuşcat pe o stradă din sectorul 1.

Ultima oră! Un bărbat a fost împuşcat și agresat în Capitală, pe o stradă din Sectorul 1 Galerie
Ultima oră! Un bărbat a fost împuşcat și agresat în Capitală, pe o stradă din Sectorul 1

Politia Capitalei a anunţat că a fost sesizată, vineri, printr-un apel la 112, despre faptul că un bărbat a fost împuşcat şi agresat pe o strada din sectorul 1.

Acolo au ajuns poliţiştii Secţiei 5, iar din primele date a reieşit că un bărbat a fost agresat şi împuşcat cu un pistol cu bile.

Bărbatului i s-au oferit îngrijiri medicale de echipajul medical sosit la locul incidentului.

Ce restricții îi așteaptă pe români de la 1 iulie. Anunțul făcut de Ludovic Orban: ”Nu vrem să punem în pericol sănătatea oamenilor!”

”Victima este constientă şi starea ei este stabilă, a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. La acest moment poliţiştii fac demersuri pentru clarificarea tuturor împrejurărilor referitor la acest eveniment”, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit primelor informații, victima ar avea 40 de ani și este în afara oricărui pericol. Ar fi fost împușcat cu pistolul cu bile de un alt bărbat cu care avea un coflict mai vechi. După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, bărbatul a fost dus la un spital pentru investigații suplimentare. Agresorul este căutat de poliție.

Ministrul Sănătății, declarații despre al doilea val de COVID-19. Când ne-am putea întoarce la o viață „aproape normală”?

„Victima este conștientă și starea ei este stabilă, a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. La acest moment polițiștii fac demersuri pentru clarificarea tuturor împrejurărilor referitor la acest eveniment”, potrivit autorităților.

Incidentul a avut loc pe strada Străbună din Sectorul 1.

Anunț important despre cardurile de sănătate! Ce se va întâmpla, de la 1 iulie... Informație de maximă importanță! Când vor redeveni obligatorii cardurile de sănătate și ce se schimbă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x