Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ultimele imagini cu Luiza Melencu în viață! Fata habar n-avea că mergea spre moarte! Video

Ultimele imagini apărute cu Luiza Melencu în viață o arată pe tânără mergând pe un trotuar și vorbind la telefon, înainte de a fi răpită și ucisă de criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă.

Ultimele imagini apărute cu Luiza Melencu în viață o arată pe tânără mergând pe un trotuar și vorbind la telefon, înainte de a fi răpită și ucisă de criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă.

În imaginile video, surprinse de o cameră de supraveghere, Luiza Melencu apare îmbrăcată cu o pereche de blugi și o geacă și purtând pantofi sport albi și un rucsac, pe un umăr.

Mihaela Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut pe 14 aprilie, în drum spre Caracal, luată la ocazie de criminalul Gheorghe Dincă. Trupul ei nu a fost găsit.

Luiza Melencu avea de mers 15 kilometri de la Dioşti la Caracal, în judeţul vecin, unde voia să ajungă într-o zi de duminică, 14 aprilie 2019.

Drumul era făcut pe o şosea circulată, Drumul European 70 (DE70 / DN6). La Caracal, segmentul de şosea devine „Strada Craiovei“ şi chiar acolo se află casa criminalului din Caracal. Luiza Melencu nu a mai fost văzută de când s-a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă. Bărbatul a recunoscut ulterior că a omorât-o atât pe ea, cât și pe Alexandra Măceșanu.

Bogdan Alexandru, avocatul criminalului Gheorghe Dincă, a declarat că nu există suficiente dovezi pentru a-l acuza pe acesta de uciderea Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie. Mai mult, apărătorul lui Dincă a sugerat că informațiile oferite de suspect oamenilor legii sunt o dovadă de „bună credință a inculpatului”. Mai multe detalii, în articolul: Ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor, despre uciderea Luizei Melencu: „Asta dovedește buna credință a inculpatului”

Recomandari