Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Un adolescent de 15 ani ar fi violat o tânără de 20, în Iași! Ce le-a povestit ea polițiștilor este înfiorător!

Un adolescent în vârstă de 15 ani ar fi violat o tânără de 20 de ani, în Iași. În urma incidentului, fata a făcut o plângere.

Un adolescent de 15 ani ar fi violat o tânără de 20, într-un parc din Iași! Ce le-a povestit ea polițiștilor este înfiorător!

profimediaimages.ro

Băiatul suspect de viol ar fi fiul lui Gruia Todică – un ieșean arestat pentru trafic de droguri, în dosarul Ferentari.

De altfel, adolescentul de 15 ani ar fi violat-o pe tânăra de 20 de ani chiar joi seară, când tatăl său a fost reținut de polițiști pentru trafic de heroină.

Tânăra de 20 de ani a depus plângere

Tânăra în vârstă de 20 de ani a depus plângere, la Secția 4 de Poliție Tătărași, iar medicii au descoperit leziuni ce ar indica un abuz sexual.

Citește și: „Am fost violată de 1716 ori, până când am împlinit 12 ani! Trebuia să mor pe o buturugă de măcelar!”. Ea e Anneke Lucas, iar mama ei a vândut-o unei rețele de pedofili! Poveste cutremurătoare! Foto

Băiatul în vârstă de 15 ani, suspect de viol, a fost audiat în acest caz de polițiștii de la Secția 4.

„În data de 26 iunie, polițiștii au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 20 de ani prin 112 despre faptul că pe data de 25 iunie, în jurul orei 3 noaptea, în timp ce se află în zonă Ciurchi, ar fi fost amenințată și constrânsă la un act sexual normal, pe un teren viran din zonă.

Polițiștii au identificat în urmă cercetărilor un minor în vârstă de 15 ani, care a fost depistat cu mandat de aducere apoi a fost transportat la o unitate spitalicească pentru o expertiză în vederea aflării dacă la momentul comiterii faptei, acesta avea discernământ. Acesta a declarat că actul sexual a fost consimțit și este cercetat pentru infracțiunea de viol", au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Citește și: Tânăra care i-a făcut plângere penală vloggerului „Colo” a fost amenințată cu moartea. Cine îi vrea răul: „Mi s-a spus că ar trebui să mă prindă Dincă”

În cazul în care medicii de la Spitalul de Psihiatrie vor decide că a avut discernământ, minorul ar putea ajunge în spatele gratiilor.

Recomandari