Antena Căutare

Un an nou de spagi la camin - 500 de euro pentru un loc, 1500 pentru o camera intreaga!

Criza imobiliara nu ucide spaga. In vreme ce chiriile apartamentelor din centrele universitare tot scad, spaga la camin creste de la un an la altul. Cu 3 saptamani inainte ca facultatile sa-si deschida portile, se fac ultimele negocieri. Pentru 500 de euro, cel putin, ai asigurat un loc intr-o camera decenta. Urmariti un material filmat cu camera ascunsa, in VIDEO de mai jos!

Desi autoritatile jura la fiecare inceput de an universitar ca repartitiile la camin se vor face corect, discutia e aceeasi de 20 de ani. Doar sumele se schimba de la un an la altul. Sistemul functioneaza dupa o reteta simpla, indiferent de Universitatea de care apartine caminul.Un loc, 500 de euro. Daca vrei, totusi, sa stai singur in camera, trebuie sa scoti din buyunar de trei ori mai mult, adica, practic, cumperi si celelalte trei locuri disponibile.

Deficitul de locuri in camine, in Bucuresti, este de peste 30 de mii, iar la nivelul tarii de 70 de mii. Chiar si asa, cei care gestioneaza cazarile gasesc mereu camere de pus deoparte. Studentii spun ca locurile la camin sunt atat de vanate pentru ca taxa lunara de camin este mult sub pretul unei chirii lunare.

Pana pe 14 septembrie, studentii pot depune cererile pentru obtinerea unui loc in camin, iar cazarile vor incepe cu 3 zile inainte de startul anului universitar, adica pe 28 septembrie.

Foto: theepochtimes.com

Cea mai moderna unitate de tratare a pacientilor arsi din Romania ramane inchisa din lipsa banilor... SPECIAL. Biserica, mana-n mana cu afacerile. Un preot din Targu Mures face exorcizari contra cost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x