Antena Căutare

Un angajat al Aeroportului Otopeni a fost confirmat cu coronavirus! Cu câte persoane a intrat în contact

Un angajat al Aeroportului Henri Coandă - Otopeni a fost depistat cu noul coronavirus (COVID-19). Ar fi intrat în contact cu cel puțin 14 persoane, exceptând familia.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni. Angajatul a fost diagnosticat ieri cu COVID-19, iar ancheta epidemiologică se află în desfășurare.

TRAGEDIE! A MURIT MARTIN TUDOR, FOSTUL PORTAR AL STELEI

Purtătorul de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache, a declarat că angajatul depistat cu COVID-19 lucra la departamentul asistență persoane cu dizabilități.

El a confirmat și că bărbatul a participat la dezinfecția întregii suprafețe a terminalului, a avioanelor și a autobuzelor.

Pe întreaga derulare a activităților proprii, angajatul a purtat mască și mănuși. Având în vedere atribuțiile sale, angajatul a intrat în contact direct cu pasagerii asistați.

Cel puțin 14 persoane ar fi intrat în contact direct, potrivit lui Valentin Iordache, plus membrii ai familiei, care la rândul lor sunt în izolare.

Starea lui de sănătate este bună, iar cei care au intat în contact direct cu el sunt în izolare, în așteptarea rezultatului testului coronavirus.

Sursă video: Antena 3.

Teste de simulare online pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională, publicate de Ministerul Educației! Descarcă-le de ai... Managerul Spitalului Judeţean din Deva a fost suspendat din funcţie pentru că nu a luat măsuri pentru limitarea răspândi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x