Antena Căutare

O clipă de neatenție l-a costat viața. Un angajat al Sălii Sporturilor din Arad a murit după ce a alunecat într-un burlan adânc de 15 metri

Un angajat al Sălii Sporturilor din Arad şi-a pierdut viaţa după ce a alunecat într-un burlan adânc de 15 metri. Omul încerca să repare acoperişul prin care ploua, însă s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, printre stâlpi. Colegul care îl asista a încercat să-l salveze, numai că a sfârşit prin a se răni la rândul său. L-a ţinut pe genunchi până la sosirea salvatorilor de la ISU, care, deşi l-au resuscitat mai bine de 45 de minute, au fost nevoiţi să declare decesul bărbatului. 

Mai multe echipe de salvatori ai ISU Arad au urcat în podul sălii de sport din oraş şi au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-l ține în viaţă pe bărbatul de 69 de ani.

”În momentul în care au ajuns la locul incidentului au găsit o victimă căzută la aproximativ 5 m de la înălţimea acoperişului. Intervenţia dificilă datorită înălţimii şi locului foarte strâmt în care au trebuit să coboare salvatorii după victimă.”, a declarat unul dintre bărbații care au participat la intervenție.

Salvatorii şi-au pus frânghii de susţinere, un echipament care i-a lipsit bărbatului căzut. Acesta, împreună cu un alt muncitor, urcaseră în podul clădirii pentru a întinde o folie de plastic. Ploaia provocase deja o inundaţie acolo. Victima a adunat folia şi a încercat să scurgă într-un puţ lichidul adunat. S-a dezechilibart însă şi a căzut în gol aproximativ 15 metri. Colegul său a coborât după el, ajutat de câteva frânghii. Cum bărbatul de 69 de ani, era rănit extrem de grav şi îsi pierduse cunoştinţa, celălat l-a ţinut în braţe până când au ajuns pompierii la faţa locului.

Victima a fost scoasă cu ajutorul mijloacelor specifice de salvare de la înălţime, inconştientă, i s-au făcut manevre de resuscitare tip de aproape 45 de minute, însă în zadar.

Bărbatul care a coborat pe burlan ca să-şi salveze colegul a fost dus la spital cu răni uşoare. Un inspector de la Protecţia Muncii a sosit la faţa locului pentru a verifica cine se face responsabil de moartea bărbatului Şi poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Au trecut 43 de ani de la cutremurul din '77, dar românii fac aceeași greșeală mereu! Ce detaliu te poate costa scump... Toaleta de la o școală din Viişoara, pericol pentru elevi. Părinții sunt revoltați, dar primarul e liniștit: ”Sunt o tur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x