Antena Căutare

Un băieţel de șase ani şi surioara lui de doar patru luni se pregătesc să sărbătorească Crăciunul în... ghenă.

Un băieţel de 6 ani şi surioara lui de doar 4 luni se pregătesc să sărbătorească un Crăciun în... ghenă. Nu e un film dramatic, ci cruda şi trista realitate pe care o trăiesc doi frăiţiori fără copilărie, dar cu vise mari.

În privire, are inocenţa unui copil. În glas, siguranţa unui erou. El este Emi, iar astăzi, de Sfântul Nicolae, viaţa lui începe din nou. Ieri, a fost la un pas de moarte. Un incendiu violent i-a cuprins casa.

Odată cu zidurile, au ars şi hainele copiilor. Mobila, actele, şi puţinii bani pe care bunicii îi strângeau pentru Moş Nicolae. În ziua în care copiii primesc jucării şi dulciuri, Emi are doar o dorinţă. Să nu rămână pe drumuri.

Fără să stea pe gânduri, băiețelul şi-a luat surorile, care erau captive în casa ce ardea şi le-a scos din flăcările iadului. O minune. Asta a fost Emilian pentru surioarele lui! În ajun de Moş Nicolae, Emi le-a dăruit fetiţelor cel mai de preţ lucru: încă o șansă la viaţa!

I-au trecut 27.000 de volţi prin corp și a scăpat cu viață! Un român din Târgu Jiu a sfidat moartea în cel mai șocant mo... Sărbătoare mare pentru ortodocși. Tradiții și obiceiuri de Sfânta Filofteia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x