Un bărbat a ajuns la spital după ce atins indecent o minoră. Jandarmii au folosit materialele din dotare pentru a-l încătușa

 

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava, o patrulă de jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei, cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii şi Tineret, a fost sesizată, vineri, de o persoană că în apropierea scenei de spectacol un bărbat a atins-o în mod indecent şi repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani.

Echipajul de jandarmi a ajuns acolo, l-a identificat pe bărbat şi i-a solicitat să se deplaseze în afara zonei de spectacol, pentru a i se stabilit identitatea.

Atunci, bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant şi agresiv, jandarmii fiind nevoiţi să folosească materialele de intervenţie din dotare.

La scurt timp, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa, iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat şi transportat la spitalul din localitate, se arată în comunicat.

Sursa : news.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI