Antena Căutare

Tragedie în Suceava! Un bărbat a murit din cauza instalației de Crăciun din locuință

Un bărbat de 73 de ani din comuna Brodina, județul Suceava, a murit intoxicat cu fum după ce instalația de Crăciun pe care o montase la fereastră a luat foc și a degajat o mare cantitate de fum. 

Tragedie în Suceava! Un bărbat a murit din cauza instalației de Crăciun din locuință
S-a intoxicat cu fum și a murit

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari au fost chemați, vineri, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Falcău, comuna Brodina. Pompierii au descoperit în interiorul casei un bărbat care își pierduse cunoștința după ce s-a intoxicat cu fum, iar medicii nu au mai reșit să îi salveze viața.

„La sosirea pompierilor, locuința era inundată cu un fum, iar în interior, pe un pat, se afla proprietarul, în stare de inconștineță. Din fericire, cadrele medicale au declarat dcesul bărbatului, în vârstă de 73 de ani”, a declarat purtătotul de cuvân al ISU Suceava, Alin Găleată.

Pompierii au stabilit că incendiul care a dus la moartea bărbatului a fost provocat de o instalație electrică montată pentru Crăciun, la fereastra încăperii.

„În încăperea respectivă s-a produs un incendiu, cel mai probabil de natură electrică, generat de o instalație de Crăciun montată la fereastră, incendiu care s-a manifestat cu degajări mari de fum și gaze toxice. Au ars elementele plastice ale instalației, tâmplăria din lemn a ferestrei și alte elemente combustibile din zonă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

În acest caz și Inspectoratul de Poliție Suceava a dechis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care bărbatul de 73 de ani și-a pierdut viața.

Sursă: Mediafax

VIDEO/ Blestemul care i-a urmărit pe Cornel Galeș și pe soția lui! Cine se lupta pentru averea acestora... FOTO/ Atenție unde vă parcați mașinile, soferi! Gestul șocant pe care l-a făcut această femeie a enervat cetățenii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x