Antena Căutare

A murit cu zile, după ce a refuzat internarea. Un bărbat asimptomatic s-a stins din viață sub ochii familiei, la trei zile după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19

O persoană asimptomatică, care a fost confirmată pozitiv pentru coronavirus în urmă cu trei zile și care a refuzat internarea, a murit, la Galați, potrivit prefectului județului, Gabriel Avrămescu. 

A murit cu zile, după ce a refuzat internarea. Un bărbat asimptomatic s-a stins din viață sub ochii familiei, la trei zile după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19
A murit cu zile, după ce a refuzat internarea. Un bărbat asimptomatic s-a stins din viață sub ochii familiei, la trei zile după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Klaus Iohannis confirmă prelungirea stării de alertă în România. Ce se schimbă în următoarele 30 de zile

Potrivit Monitorul de Galați, este vorba de un bărbat în vârstă de 45 de ani, care suferea și de obezitate de gradul trei. Acestuia i s-a făcut rău marți seară, când familia a chemat un echipaj SMURD. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Pacienții care refuză internarea, un adevărat pericol

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, a declarat că pacienții cu simptome ușoare de coronavirus, care se externează pe propria răspundere se expun unui risc uriaș și îi pun în pericol și pe cei din jur.

Acesta a dezvăluit, de asemenea, că luni după amiază, un echipaj mobil de terapie intensivă a fost chemat pentru a salva un pacient în stare foarte gravă, aproape în comă, care s-a externat pe semnătură de la spitalul suport Colentina acum o săptămână.

Tătaru, declarație de ultim moment despre legea carantinei! Ce ar urma să se întâmple. „Protejăm și familia”

„Pe altul, acum o zi sau două, tot același serviciu l-a găsit acasă în stop cardiac. Echipele se expun resuscitând acești pacienți care refuză internarea cu simptomele ușoare și merg acasă, se agravează, nu sunt monitorizați adecvat, nu spun medicilor care este starea lor și că aceasta se agravează, după care familia lor dă telefon la 112 să spună că bolnavul este agravat. Asta este o situația reală cu care ne confruntăm”, a spus Arafat.

România a depășit pragul de 34.000 de cazuri de COVID-19

În România au fost confirmate, până acum, 34.226 de infecții cu coronavirus. În total, în România au murit 1.952 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale.

Ultimă oră! O nouă creștere alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19, în România! La cât a ajuns bilanțul. Încă 21 de morți!

În ultimele 24 de ore au fost 641 de czuri din 18.440 de teste. Până astăzi, 15 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 34226 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24155 au fost externate, dintre care 22049 de pacienți vindecați și 2106 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Totodată, până în prezent, 727 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere. Până astăzi, 1952 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Ultimă oră! Se dublează alocațiile de la 1 august. Decizia este definitivă și va fi pusă în aplicare... Medicul Virgil Musta, un nou avertisment pentru români:”Suntem pe o pantă ascendentă a pandemiei, spitalele încep să se ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x