Antena Căutare

A scăpat ca printr-o minune dintr-un accident cumplit, însă ce a făcut imediat după, i-a îngrozit până și pe polițiști. Ce se întâmplase, de fapt, cu bărbatul?

Un bărbat de 50 de ani, din Prahova, a supraviețuit după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat într-o râpă de aproape 20 de metri. Când au ajuns la fața locului, polițiștii nu au găsit pe nimeni în sau lângă autoturism.

A scăpat ca printr-o minune dintr-un accident cumplit, însă ce a făcut imediat după, i-a îngrozit până și pe polițiști. Ce se întâmplase, de fapt, cu bărbatul?
Imagine arhivă

Din informațiile furnizate de Poliția Prahova, alerta s-a dat marți noaptea, după ce o maşină s-a răsturnat într-o râpă, pe DJ101 P, între localităţile Măgureni şi Bobolia.

Potrivit surselor judiciare, atunci când au ajuns la locul accidentului, oamenii legii nu au găsit nicio persoană, iar maşina era căzută într-o râpă de aproximativ 20 de metri.

Polițiștii și popmpierii au început imediat căutările. Individul, un bărbat de 50 de ani, din Măgureni, a fost găsit mort, sub un pod CFR care traversează râul Prahova, iar primele cercetări indică faptul că s-ar fi sinucis.

Reprezentanţii ISU Prahova au transmis, la rândul lor, că şoferul a fost găsit mort, după două ore de căutări şi la o distanţă de aproximativ 4 km de locul în care s-a produs accidentul, scrie Mediafax.

Prahova: Bărbat găsit mort sub un pod, la doi kilometri de maşina sa căzută într-o râpă... „Vacanță impusă” pentru elevi de la peste 40 de școli, din cauza gripei! Câte cazuri de îmbolnăvire au fost identificate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x