Antena Căutare

Un barbat cu permisul auto suspendat gonea cu 236 de kilometri la ora pe Autostrada Soarelui

Un barbat care avea permisul auto suspendat a fost prins de politisti pe Autostrada Soarelui, in timp ce conducea un autoturism BMW cu 236 de kilometri la ora. Potrivit agentului sef Adrian Cristea de la Politia Autostrazi, dupa inregistrarea pe aparatul radar a vitezei autoturismului, politistii au plecat in urmarirea masinii, reusind sa-l ajunga si sa-l blocheze dupa cinci kilometri.



"Este un record de viteza, inregistrat de un autoturism foarte puternic, care a fost inregistrat cu 236 de kilometri la ora, iar soferul a fost imediat oprit si tras pe dreapta, iar cand i s-au cerut actele s-a constatat ca are permisul de conducere suspendat. Deci autoturismul cu care am fost dotati, considerat una dintre cele mai rapide masini de serie din lume isi dovedeste eficienta", a declarat agent-sef Adrian Cristea.

Recordul de viteza inregistrat anul acesta pe Autostrada Soarelui a fost de 225 de kilometri la ora, cand soferul unui autoturism BMW inmatriculat in Bucuresti a fost inregistrat cu ajutorul noului tip de radar, cinemometrul laser, care permite reperarea masinii de la o distanta de 1.200 de metri si nu poate fi detectat de catre soferi.


Citeste si Jurnalul


Seful SRI Sibiu, schimbat din functie dupa ce a facut accident si a fugit de la locul faptei... Incendiu la un bloc din Drobeta Turnu Severin: Mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x