Revoltător! Un bărbat de 30 de ani a întreținut relații cu o fetiță de 12 ani! Cum a fost pedepsit

 

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, care a întreținut relații intime în repetate rânduri cu o fetiță de doar 12 ani, va fi cercetat în libertate, sub control judiciar, conform deciziei luate de autorități, în cursul zilei de ieri. 

În ciuda faptului că Nelu Marian Anghel a fost cercetat în 2013 pentru trafic cu minore, iar ulterior, în 2017, a fost acuzat de faptul că a întreținut relații intime cu o fetiță de doar 12 ani, în perioada ianuarie-februarie 2017, bărbatul a fost lăsat liber, fiind cercetat sub control judiciar. 

”Constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul nr.1559/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, privind pe inculpatul Anghel Nelu Marian, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunilor de : act sexual cu un minor, săvârsit asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani în formă continuată (faptă comisă în perioada ian-feb.2017), act sexual cu minor în formă continuată (faptă comisă în perioada feb- sept. 2017), lovirea sau alte violenței faptă comisă în seară de 05.12.2017), act sexual cu un minor în formă continuată (faptă comisă în noaptea de 28/29.01.2018). Dispune începerea judecătii cauzei privindu-l pe inculpatul Anghel Nelu Marian”, se arată în sentința dată de judecător, potrivit vremeanoua.ro. 

Marian, presupusul violator, face acuzaţii grave la adresa Monicăi: "Şi-a dat fiica pentru 400 de lei"

Mama tinerei de 12 ani apărut și la ”Acces Direct”, unde a povestit că se prostituează pentru a-și întreține cei patru copii. Ulterior, DGASPC Vaslui a intervenit de urgență și i-a luat pe cei patru copii din familie. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI