Antena Căutare

Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut, după ce a înjunghiat o femeie, iar apoi şi-a provocat răni cu acelaşi cuţit

Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut, după ce a înjunghiat o femeie care se afla în maşină cu el, iar apoi el şi-a provocat răni cu acelaşi cuţit. Cei doi au fost găsiţi într-o maşină oprită pe DN1.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, joi seara, un apel la 112 a anunţat că o persoană aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a bolnavă sau rănită, iar la faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Secţiei 2, dar şi ai Brigăzii Rutiere.

Oamenii legii au găsit în maşină un bărbat şi o femeie, ambii cu răni produse cu un cuţit, anchetatorii stabilind în urma primelor informaţii că cele două persoane au avut un conflict care a degenerat.

Cercetările au fost preluate de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

Anchetatorii au mai precizat că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia de mai multe ori cu un cuţit, iar apoi s-a agresat, provocându-şi de asemenea răni. El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor, urmând să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Sursa : news.ro

România va avea în curând peste 10.000 de cazuri de coronavirus. Nelu Tătaru recunoaște: "Urmează două săptămâni gr... Un medic și-a strâns fiica de gât după ce s-a întâlnit cu prietenii, în plină pandemie de coronavirus: ”Trebuie să respe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x