Antena Căutare

Un bătrân a atacat clădirea Ministerului Justiției cu o bucată dintr-o bordură. Jandarmii au intervenit

Un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani a spart marţi geamul de la intrarea în Ministerul Justiţiei, după ce a aruncat cu o bucată dintr-o bordură.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani a spart marţi geamul de la intrarea în Ministerul Justiţiei, după ce a aruncat cu o bucată dintr-o bordură.

Marţi dimineaţă, în jurul orei 9:30, un bărbat de aproximativ 70 de ani a aruncat cu o piatră şi a spart geamul de la intrarea din Ministerul Justiţiei, informează Jandarmeria Bucureşti.

Potrivit sursei citate, jandarmul prezent la sediul Ministerului Justiţiei a intervenit, iar bătrânul urmează să fie dus la secţia de poliţie pentru măsurile legale împotriva sa.

„Jandarmul aflat în dispozitivul de pază de la obiectiv a intervenit, iar în acest moment suspectul urmează să fie condus la sediul secţiei de poliţie pentru luarea măsurilor legale împotriva acestuia”, informează Biroul de presă al Jandarmeriei Capitalei, citat de Agerpres.

A început programul „Rabla pentru Electrocasnice”. Ce trebuie să faci pentru a primi vouchere pentru aparatele vechi... Programul Rabla pentru Electrocasnice. Câți bani poți primi, în funcție de categoria echipamentelor  ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x