Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

A acceptat să facă amor cu el deși era mult mai bătrân. Când au ajuns în casa omului din Baia Mare, a ieșit la iveală adevărul

O tânără din Baia Mare, care-și oferea serviciile sexuale contracost, a acceptat să meargă cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea. Când au ajuns acasă la client, fata a început să privească în jur și și-a dat seama ce va urma. Poliția a sosit în locuința bărbatului la scurt timp după partida de amor

O tânără din Baia Mare, care-și oferea serviciile sexuale contra-cost, a acceptat să meargă cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea. Când au ajuns acasă la client, fata a început să privească în jur și și-a dat seama ce va urma.

Cetățeanul doritor de amor a plătit pentru serviciile care i-au fost oferite, dar la scurt timp a fost nevoit să apeleze la ajutorul poliției după ce a constatat ce se întâmplase cu adevărat în locuința unde se iubise cu tânăra. Nu mică i-a fost mirarea că imediat după ce aceasta s-a pierdut în negura nopții, o sumă de bani importantă i-a dispărut din casă omului amator de partide de sex contracost.

Polițiștii din Baia Mare încearcă acum să dea de urma făptașei, pe baza descrierii furnizate de bărbat. Bărbatul a reclamat la poliţie că, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice şi au întreţinut raporturi sexuale, într-un moment de neatenţie, tânăra l-a jefuit, furându-i din locuinţă 4.500 de lei, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Pentru că polițiștii nu au niciun detaliu referitor la identitatea femeii, aceșita vor fi obligați să o depisteze folosindu-se exclusiv de descrierea pe care i-a făcut-o păgubitul.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro