Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

A distrus viata a trei fetite! Un barbat din Hunedoara, acuzat de pornografie infantila

Pentru a-si satisface poftele bolnave, un barbat de 40 de ani din Hunedoara a distrus copilaria a trei fetite. Copilele de 10, 12 si 13 ani, erau ispitite de vecinul lor si apoi obligate sa pozeze in ipostaze indecente, ba chiar molestate. Totul se intampla in apartamentul barbatului, atunci cand sotia lui era plecata.

Barbatului de 40 de ani ii era usor sa se apropie de copile si sa le castige increderea. El isi aborda victimele chiar din zona in care locuia, dar sub masca vecinului amabil se ascundea, de fapt, un monstru.

Isi arata adevarata fata abia atunci cand fetele erau deja in apartamentul sau. Acolo, el le obliga sa se dezbrace si mai apoi sa pozeze in ipostaze scandaloase. Pozele gasite in computerul sau i-au socat pana si pe politisti. Mai mult, dupa ce le obliga sa se lase fotografiate, barbatul le-ar fi molestat sexual. De cele mai multe ori, totul se intampla chiar in apartamentul in care locuia, atunci cand sotia lui era plecata. Cand nu-si putea satisface poftele bolnave acasa, mergea in garsoniera unui prieten.

Cele trei victime vor fi consiliate psihologic. Barbatul a fost retinut pentru 29 de zile. Anchetatorii il au in vedere si pe prietenul lui, in garsoniera caruia si-a molestat victimele in cateva randuri.

Recomandari