Antena Căutare

Un bărbat din Iași a văzut un teanc de bani pe jos, în parc, și a sunat imediat la Poliție. Nu se aștepta la ce a urmat

Un bărbat din Iași a ieșit la plimbare în parcul Copou și a fost surprins când a văzut pe jos un teanc de bani. A descoperit ce era abia după ce a sunat la Poliție și oamenii legii au întrebat despre ce sumă este vorba.

un barbat se apleaca sa ridice niste bancnote de pe jos
Un bărbat din Iași a ieșit la plimbare în parcul Copou și a fost surprins când a văzut pe jos un teanc de bani. A descoperit ce era abia după ce a sunat la Poliție și oamenii legii au întrebat despre ce sumă este vorba. | Shutterstock.com

Într-o zi ”ca oricare alta”, cum povestește Andrei pe Facebook, a crezut că a găsit un teanc de bani într-un parc din Iași. La prima vedere, a estimat că ar fi vorba despre 3.000 și 4.000 de lei. Avea însă să descopere că s-a înșelat.

Citește și: Răspunsul lui Petre Daea după ce a fost acuzat că face balet în lanul de porumb. Ce replică în stilul caracteristic a dat

Un bărbat din Iași a văzut un teanc de bani pe jos, în parc, și a sunat imediat la Poliție. Nu se aștepta la ce a urmat

Andrei se plimba prin parc când a zărit bani pe jos. A crezut că a dat lovitura, dar nu a știut cum să procedeze. Nu a vrut să ia banii, așa că a analizat variantele. S-a decis să procedeze corect și a sunat la Poliție.

Conversația cu unul dintre oamenii legii a început și totul a luat o întorsătură de scenariu de film. Când s-a aplecat să ia presupusul teanc de bani, ca să vadă despre ce sumă este vorba, a descoperit că banii nu existau. Ce avea în față era doar un ambalaj de ciocolată. Și-a cerut scuze polițitului și a povestit întreaga întâmplare în social media.

Citește și: Croația a trecut la moneda euro și a intrat în spațiul Schengen de liberă circulație

„Era o zi ca oricare alta… Până când am găsit acest teanc de bani într-un parc de pe Copou. Sa fi fost vreo 3000-4000 de lei? Văzând echivalentul monetar al unei perechi de adiași Balenciaga sau al unui City Break la Istanbul, trântit în mijlocul drumului, m-am gândit vreme de câteva clipe ce să fac. De șterpelit nu am șterpelit banii, mai mult mânat de bănuiala că poate un mafiot îi lăsase acolo pentru un alt mafiot (fapt care ar fi dus la lezarea integrității mele fizice dacă aș fi ales să îi iau).

Am sunat așadar la poliție. Totul bine și frumos. Vorbesc eu cu polițaiul, îi spun ce s-a petrecut. El ma întreabă apoi despre ce suma era vorba. Dorind să ma lămuresc, mă aplec și pun mana pe teanc. Să fiu sigur câți bani erau acolo.

Citește și: De ce Patriarhul Daniel nu a putut să mai slujească în noaptea dintre ani. Ce probleme de sănătate are

Se pare că zero lei și zero bani (erau acolo, n.r.). Ceea ce părea a fi un teanc era, de fapt, un pachet gol de ciocolată cu ambalajul atât de realist, încât de la distanță chiar părea un mănunchi de bancnote. Pana și lateralele cutiei erau prevazute cu nenumărate linii fine, paralele, ca să simuleze suprapunerea de foițe de hârtie. M-am scuzat fata de domnul polițist și i-am explicat că, de fapt, cineva îmi jucase o farsa. Apoi m-am dus să îmi iau cafea. Măcar dacă persoana care mă păcălise mi-ar fi lăsat și mie un cub de ciocolată în pachet ca să mă consolez…”, a scris bărbatul pe Facebook, conform BZI.

A1.ro, lider absolut în categoria Divertisment cu 5.036.050 vizitatori unici în luna decembrie. Aplicația Antena 1, lide... Când trebuie să despodobești bradul de Crăciun. Se spune că vei avea ghinion dacă depășești această dată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x