Antena Căutare

Un bărbat din judeţul Constanţa şi-a bătut soţia cu un obiect din lemn până când a murit

Un bărbat de 57 de ani dintr-o comună din Constanţa şi-a bătut, miercuri seară, soţia cu un obiect din lemn, iar joi şi-a dat seama că aceasta nu mai respiră. Şi-a sunat fiul, care a alertat autorităţile.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, joi, un bărbat a sunat la 112 şi a spus că a primit un telefon de la tatăl său care i-a spus că i-a omorât mama, fapta petrecându-se în localitatea Oltina.

Un echipaj ds-a deplasat la locul indicat şi a constatat că victima avea multiple echimoze, un traumatism cranio-cerebral, un hematom în regiunea parietală stângă, după ce a fost lovită cu un obiect din lemn.

În zonă au ajuns şi poliţiştii care au început cercetările în acest caz. â

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa spun că bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a bătut-o pe femeie miercuri seară, iar joi şi-a dat seama că aceasta nu mai respiră.

El a fost preluat de poliţişti pentru audieri. Deocamdată, nu a fost stabilit motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Trupul neînsufleţit va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Sursa : news.ro

Atenţie dacă plănuiţi să organizaţi petreceri în apartament! De anul viitor cresc amenzile... Constanţa: Incidentul de la grădiniţă, unde un dulap a căzut peste un copil, analizat de o comisie de la Inspectoratul Ş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x