Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

S-a spânzurat imediat după ce polițiștii i-au bătut la ușă, în județul Sibiu! Ce au găsit agenții în locuința lui este tulburător!

Un bărbat din Mediaş, judeţul Sibiu, s-a sinucis imediat după ce polițiștii i-au bătut la ușă, cerându-i să le permită accesul în locuință. Ce au găsit agenții când au intrat în apartament este tulburător. 

S-a spânzurat imediat după ce polițiștii i-au bătut la ușă! Ce au găsit agenții în locuința lui este tulburător!

Hepta

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, poliţiştii din Mediaş au deschis cercetări după ce au fost anunţaţi telefonic, de locatarul unui bloc, despre faptul că vecina sa nu a mai fost văzută de câteva zile, iar din apartament se simte un miros puternic.

„La faţa locului poliţiştii au stat de vorbă cu fiul acesteia, care le-a spus că mama sa lipseşte, este plecată de acasă şi a închis repede ușa, refuzând să mai deschidă. Întrucât poliţiştii au insistat să deschidă, mirosul suspect fiind puternic, au solicitat sprijin colegilor de la ISU Mediaş pentru a intra in imobil", arată sursa citată.

Atunci când au intrat în apartament, poliţiştii au constatat că bărbatul, în vârstă de 67 de ani, care le-a deschis iniţial era decedat, prin spânzurare, iar mama acestuia, în vârstă de 86 de ani, era moartă la rândul său. La fata locului a fost solicitat şi un medic legist, potrivit news.ro.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Mediaș, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei privind cauza decesului să fie stabilită şi încadrarea juridică a faptei.

Recomandari