Antena Căutare

Un bărbat din Neamţ a trecut de două ori pe lângă moarte, în două accidente de maşină, în doar trei săptămâni

Ghinionul, spun oamenii, s-a ţinut scai de un bărbat din Neamţ. Rănit pe 13 mai, a fost accidentat, a doua oară, chiar în ziua externării, pe 31 mai. Tot într-un accident de maşină

Ghinionul, spun oamenii, s-a ţinut scai de un bărbat din Neamţ. Rănit pe 13 mai, a fost accidentat, a doua oară, chiar în ziua externării, pe 31 mai. Tot într-un accident de maşină. A doua oară, însă, la volan era o rudă care a venise la Iaşi să-l ia de la spital. A supravieţuit, dar, spun prietenii, sigur nu va mai urca niciodată la volanul unei maşini.

Ghinionul s-a ţinut scai de un bărbat de 44 de ani dintr-o comună din Neamţ. Pe 13 mai, la ieşirea de pe un drum secundar, maşina lui s-a lovit de o dubă şi a fost aruncată cu spatele, în curtea unor vecini. Cristi, cum îi spun prietenii, n-a mai putut ieşi din maşină.

Pe 31 mai, Cristi s-a externat şi era aşteptat acasă de prieteni, de soţie şi de copil. Un cumnat l-a luat cu maşina de la spitalul din Iaşi. Pe drum, însă, ghinionul l-a urmărit din nou. Maşina în care se afla a fost izbită de un autoturism. La trei săptămâni de la primul accident, ambulanţele au fost chemate iar pentru Cristi. Pe 31 mai, exact ca pe 13, bărbatul a ajuns în stare gravă la spitalul din Piatra Neamţ. A scăpat a doua oară de moarte.

România, țara în care fenomene ciudate se vor petrece în această vară. Nopți toride și temperaturi record în următoarele... O familie se pregăteşte să-şi înmormânteze cei patru copii pentru că statul român nu e în stare să semnalizeze trecerile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x