Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Raman cu tine

Un bărbat gol pușcă s-a aruncat de la etajul 6, în București! A murit, după câteva ore! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Update: Bărbatul care s-a aruncat gol pușcă de la etajul 6 al unui bloc din București a murit.

Un bărbat gol pușcă s-a aruncat de la etajul 6, în București! A încercat să se lupte cu oamenii legii! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii tuturor condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Știre inițială:

Un bărbat gol pușcă s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din București. Rănit, a încercat să se lupte cu oamenii legii, înainte de a fi transportat la spital.

Înainte de a se arunca de la etajul 6, bărbatul dezbrăcat a făcut scandal pe scara blocului din Bucureşti unde locuia, iar când au sosit poliţiştii i-a ameninţat pe oamenii legii cu o rangă şi un levier.

Ulterior, bărbatul s-a închis în apartamentul său şi s-a aruncat de la etaj. Bărbatul a suferit cel puţin o fractură gravă la un picior.

„Vineri, în jurul orei 14.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un imobil situat pe un bulevard din sectorul 3, un bărbat dezbrăcat face scandal pe palierul imobilului şi provoacă distrugeri”, anunţă Poliţia Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 13.

Două noi simptome ale infecției cu coronavirus, descoperite! Medicii ORL, în alertă! „Este nevoie urgent de acțiune!”

„La vederea acestora bărbatul, aflat într-o vizibilă stare de tulburare, având asupra sa două obiecte metalice lungi, a început să profereze ameninţări, după care a pătruns în apartament şi a refuzat să deschidă uşa”, conform Mediafax.

Ulterior, bărbatul a ieşit în balcon şi ar fi încercat să escaladeze balustrada, dar a căzut de la înălţime, de la etajul 6.

„Am 28 de ani și am fost operată, ca să scap cu viață din lupta cu Covid-19. Când am deschis ochii, nu îmi mai recunoșteam familia și nici pe mine însămi”. Foto

Momentul în care bărbatul sare de la balcon a fost filmat de vecinii. Tot ei au chemat iniţial poliţia. Bărbatul era deja sub control judiciar pentru incidente similare

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor, care l-a transportat, în viaţă, la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro