Antena Căutare

Scene șocante în Iași! Un bărbat, împușcat din spate, pe stradă! Atacatorul a tras în zona inimii - VIDEO

Atacul a avut loc în Iași. Bărbatul a tras de la mică distanță chiar în zona inimii și a fugit. Poliția l-a identificat și încearcă acum să-l rețină.

Bărbatul împușcat a ajuns la spital, dar nu a fost încă operat pentru a-i fi scos proiectilul din corp. Plăgile prin împușcare la nivelul toracelui sunt de o gravitate extremă. În aceste condiții, manevrele de echilibrare sunt de extremă urgență.

În funcție de starea clinică a pacientului și de gravitatea leziunilor precum și de localizarea proiectilului sa va lua decizia unui intervenții chirurgicale, dar în acest moment, pacientul este stabilizat și urmează să se ia o decizie în acest sens.

Panică în Capitală! Circulația metrourilor, la un pas de a fi oprită din cauza unei inundații - VIDEO... Uniunea Scriitorilor - Manolescu, preşedintele ales legal şi statutar. Dan Mircea Cipariu nu are nicio calitate de repre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x