Antena Căutare

Un bărbat în vârstă de 37 de ani și-a pierdut viața într-un mod cumplit! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp! Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic! 

Un bărbat în vârstă de 37 de ani și-a pierdut viața după ce a fost înțepat de o viespe, în timp ce culegea mere dintr-o livadă, în localitatea Șomeș Odorhei. 

Un bărbat în vârstă de 37 de ani și-a pierdut viața după ce a fost înțepat de o viespe, în timp ce culegea mere dintr-o livadă, în localitatea Șomeș Odorhei.

Primarul comunei Someş Odorhei, Grigore Berinde, a declarat că bărbatul se afla luni după-amiază la cules de mere, moment în care a fost muşcat de un gărgăun. Părinţii bărbatului l-au transportat pe acesta în casă şi au sunat la 112.

Personalul de pe ambulanţa sosită la faţa locului a încercat manevre de resuscitate timp de o oră, însă victima, intrată în şoc anafilactic, nu a mai putut fi salvată.

"Ambulanţa s-a dus în timpi corespunzători şi a găsit persoana în şoc anafilactic, în stop cardio-respirator, după o muşcătură de insectă. Au fost declanşate manevrele de resuscitare cardio-pulmonară timp de aproximativ o oră, cu circa 20 de adrenaline injectate şi masaj, timp în care s-a menţinut tot timpul legătura cu medicul coordonator, care era la o altă solicitare. După o oră, instalându-se semnele evidente, a fost declarat decesul. Aşa ni s-a spus, că a fost înţepat de o viespe", a declarat marţi, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, conform Agerpres.

Acesta este cel de-al doilea deces în ultima săptămână al unei persoane înţepate de viespi. Un angajat al unei firme de construcţii a decedat săptămâna trecută după ce a fost muşcat de o familie de viespi, în comuna Pericei, unde se afla pentru a efectua o lucrare la un drum.

El a fost înţepat de o familie de viespi în momentul în care a vrut să bea apă dintr-o fântână, unde insectele îşi aveau cuibul.

ALERTĂ în România! Virusul care face ravagii în toată țara! Peste 500 de focare în zeci de localități... ATENȚIE, români! Șefii pot monitoriza audio sau video și pot citi CONVERSAȚIILE angajaților! Ce trebuie să afli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x