Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Sinucidere trasă la indigo, în arestul Poliției. Un bărbat și-a pus capăt zilelor, imitând perfect gestul criminalului din Mehedinți

Un bărbat aflat în arestul Poliţiei Sălaj a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa. Individul, de 49 de ani, era în custodia Poliţiei, după ce luni, aflat în stare de ebrietate a provocat un accident rutier.

Tragedia s-a petrecut într-un moment în care bărbatul era singur în camera de arest. Acesta s-ar fi folosit mai multe haine pentru a-şi pune capăt zilelor. Bărbatul era reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Parchet în următoarea zi.

Cu doar o zi înainte de cazul din Sălaj, criminalul Ion Turnagiu din Dârvari, care a incediat o fată de 17 ani din Mehedinţi a murit în Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus joi, pe 25 iunie, după ce a încercat să se spânzure în arestul IPJ Mehedinţi, folosind lenjeria intimă şi tricoul.

Descoperire revoltătoare în telefonul criminalului care a incendiat o adolescentă. Decizie de ultim moment a autorităților

„El a venit de la început foarte grav, a făcut acolo stop cardio-respirator, în penitenciar, în momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanţă şi adus în stare gravă, în comă de gradul 4 la noi, fără şanse practice de a supravieţui.

Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am aşteptat să prindă dimineaţa. A decedat aseară, pe la 11.30”, a declarat la Antena 3 Radu Iman, managerul Spitalului Judeţean Mehedinţi.

Ion Turnagiu fusese condamnat la 90 de ani de închisoare

Ion Turnagiu a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru cinci infracţiuni de omor, dar, după 25 de ani petrecuţi în spatele gratiilor, a fost eliberat anul trecut în baza recursului compensatoriu.

Criminalul din Mehedinți și-a recunoscut fapta. A sedus-o pe fata de 17 ani cu scopul de a o ucide, imediat ce a fost eliberat

Bărbatul a aruncat cu benzină pe o tânăra de 17 ani și i-a dat foc, fiind revoltat de faptul că aceasta îl acuzase de viol și agresiune.

În momentul în care a fost prins de polițiști și dus la audieri, bărbatul a spus că nu vrea să facă declarații, menționând că nu mâncase de patru zile și că era foarte supărat din cauza plângerii făcută de fată pe numele său.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro