Live acumFilm: Transformers: Razboiul lor in lumea noastra
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

„L-a omorât, Doamne Maica Domnului!”. Un bătrân din Constanţa a fost ucis, în casa lui, pentru banii de pensie! De ce l-a atacat criminalul tocmai pe el

Un bătrân în vârstă de 84 de ani din Constanța a fost omorât pentru banii de pensie, în propria lui locuință, după ce a opus rezistență în fața criminalului care a încercat să-l jefuiască. 

Fragil şi cu un picior amputat, pensionarul a încercat în zadar să-i ţină piept agresorului. Vecinii care îl cunoşteau de o viaţă sunt acum în stare de şoc. Credeau că sunt în siguranţă în blocul situat în centrul oraşului Constanţa.

Mama ucigaşului era îngrijitoarea bătrânului. Astfel, criminalul ştia când acesta încasează pensia deoarece atunci mama sa îşi primea plata. Noaptea trecută a furat cheile locuinţei, s-a dus peste pensionar şi a încercat să-l jefuiască. Când bătrânul, care avea şi un picior amputat, a încercat să opună rezistenţă, individul a devenit violent. A folosit o pernă pentru a-i curma viaţa.

Citește și: Trei români, înjunghiați într-un atac mafiot, în Germania! Polițiștii au crezut că a fost vorba despre un accident! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

Un vecin a auzit când bătrânul striga după ajutor şi a sunat la poliţie. „Am auzit gălăgie. Probabil că l-a trântit din pat, ce-a făcut nu ştiu. ca eu stau la 2 si el e la 4”, a spus vecinul.

Poliţiştii au identificat un bărbat de 39 de ani care ar fi pătruns în locuinţa unui bătrân de 84 de ani şi care, în scopul de a-i sustrage o sumă de bani, l-ar fi sufocat cu o pernă.

Când poliţiştii au intrat în apartament, l-au găsit pe agresor ascuns după o uşă. Acolo i-au pus cătuşele. Bărbatul este cercetat acum pentru omor.

Recomandari