Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Un bătrân din Constanța a plătit o copilă pentru relații intime. Prietena fetei l-a reclamat: "Îi dadea 50 de lei pentru 15 minute"

Cazul unui bătrân din Constanța, care a plătit o copilă pentru relații intime, a fost făcut public după ce adolescenta i-a povestit unei prietene cum a făcut rost de bani contra unor favoruri sexuale. 50 de lei, atât i-a oferit vârstnicul de 65 de ani, iar ea a acceptat. 

Cazul unui bătrân din Constanța, care a plătit o copilă pentru relații intime, a fost făcut public după ce adolescenta i-a povestit unei prietene cum a făcut rost de bani contra unor favoruri sexuale. 50 de lei, atât i-a oferit vârstnicul de 65 de ani, iar ea a acceptat.

”Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Agigea, la data de 12 iunie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din localitatea Agigea, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 2 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor în formă continuată”, au spus anchetatorii.

Potrivit publicației locale replicaonline.ro, bărbatul pusese ochii copila în vârstă de 14 ani, pe care a abordat-o și a întrebat-o dacă ar vrea să primească suma de 50 de lei în schimbul unei partide de sex oral. Copila a acceptat și, potrivit judecătorilor, raporturile sexuale au avut loc de cel puțin două ori.

Sursa citată mai scrie că cea care a dat totul în vileag și a anunțat poliția la 112 a fost chiar o prietenă căreia fata de 15 ani îi povestise totul.

Pe 28 iulie 2018, bărbatul în vârstă de 65 de ani a fost arestat. A fost lăsat sub control judiciar la începutul anului 2019. Pe 20.08.2018 a fost trimis în judecată, iar pe 14.02.2019 a fost condamnat de prima instanță. Decizia nu a fost definitivă și apoi s-a judecat apelul, care i-a fost respins inculpatului.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro