Antena Căutare

Un bebeluș de 11 luni a murit din cauza gripei! Mesajul sfâșietor al mamei: ”Zbor lin, îngeraș mic!”

Un bebeluș de doar 11 luni, din București, a murit după ce a fost răpus, la sfârșitul săptămânii trecute, de o formă severă de gripă, la Spitalul Grigore Alexandrescu. 

Un bebeluș de doar 11 luni, din București, a murit după ce a fost răpus, la sfârșitul săptămânii trecute, de o formă severă de gripă, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Cu doar câteva ore înainte ca micuțul să moară, mama acestuia a făcut apel pe internet pentru ca oamenii să doneze sânge pentru fiul ei care fusese infectat cu o formă severă a virusului gripei de tipul A.

”Băiețelul meu Ayan de 11 luni e internat de 4 zile la spitalul Grigore Alexandrescu cu virusul gripei tip A foarte severa, i-a oprit ficatul, rinichii și majoritatea organelor din funcționare și azi am aflat ca nu are suficiente trombocite in organism, și acestea din urmă l-ar ajuta ca organele lui sa funcționeze din nou. Trombocitele acestea trebuiesc recoltate din SÂNGE TIP A2 NEGATIV, iar până luni dimineața (atunci deschid ei recoltarea) trebuie sa găsesc suficienți donatori încât aceste trombocite să-i salveze viața băiețelului meu. În momentul de față el respiră doar datorită aparatelor la care este conectat, are cateter in piept și e umflat pentru ca nu face pipi de 2 zile jumătate. Dacă aveți aceasta grupă de sânge și sunteți din București, va rog frumos sa-i donați sânge și sa-i salvați viața”, a scris femeia pe Facebook, potrivit Observator.tv.

Apelul tinerei din București nu a rămas fără răspuns, iar peste 16.000 de oameni au distribuit mesajul. Din păcate, însă, bebelușul și-a pierdut viața.

La scurt timp după aflarea veștii teribile, sute de oameni au fost impresionați de povestea dureroasă și au scris mesaje de condoleanțe: ”Zbor lin, îngeraș mic! Dumnezeu să vă întărească să treceți peste această pierdere enormă.”

Gripa a ucis 7 oameni în acest sezon. Institutul Naţional de Sănătate Publică a actualizat azi numărul deceselor. Între victime este şi un bebeluş de numai 11 luni. Toţi erau nevaccinaţi.

Mai multe zone din București, Ilfov și Giurgiu rămân, astăzi, fără curent electric... Cod galben de ninsori, risc de avalanşe și curse aeriene anulate: Zăpada despășește doi metri. Urgia albă continuă în Ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x