Antena Căutare

Un bebeluş de numai trei săptămâni a fost salvat în ultima clipă de un poliţist

Scene emoţionante au fost susprinse în Statele Unite! Un bebeluş de numai trei săptămâni a fost salvat la limită de un poliţist din Michigan. Copilul se înecase cu lapte, după ce mama lui îl hrănise cu biberonul.

Agentul din Michigan a început manevrele de resuscitare, în timp ce mama plângea incontrolabil. Cu mult calm, poliţistul a întors bebeluşul cu faţa în jos şi a început să îl bată uşor pe spate.

De jur împrejurul lui, membrii familiei priveau neputincioşi. Câteva secunde mai târziu micuţul a început să plângă, semn că i-au fost deblocate căile respiratorii.

Câteva minute mai târziu, copilul a fost luat de paramedici şi dus la spital pentru un control. Intervenţia dramatică a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.

Copilul se înecase cu lapte după ce mama lui îl hrănise cu biberonul. Imaginile au fost publicate ulterior de departamentul de poliţie, în semn de recunoştinţă pentru poliţistul erou.

Scena salvării a devenit în scurt timp virală iar mii de oameni au lăudat gestul eroic al poliţistului din Michigan.

Medicul Virgil Musta, un nou avertisment pentru români:”Suntem pe o pantă ascendentă a pandemiei, spitalele încep să se ... O gluma despre coronavirus și religie a bagat-o în închisoare pe Emna. Aceasta a fost condamnată la şase luni între grat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x