Antena Căutare

Incident teribil! Un călător a căzut dintr-un autobuz, după ce ușile s-au deschis într-o curbă! Victima a suferit mai multe traumatisme

Un călător din Brăila a ajuns de urgență la spital, în Brăila, după ce a căzut dintr-un autobuz. Se pare că ușile acestuia s-ar fi deschis într-o curbă. 

Un călător din Brăila a ajuns de urgență la spital, în Brăila, după ce a căzut dintr-un autobuz. Se pare că ușile acestuia s-ar fi deschis într-o curbă.

Victima a ajuns la Unitatea de Primiri Urgență din Brăila cu mai multe traumatisme, iar în prezent oamenii legii încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul, mai ales că acesta este al doilea caz în doar câteva săptămâni.

Călătorul se deplasa cu un autobuz pe traseul 4 din Brăila și a căzut din mijlocul de transport în comun după ce uşile s-au deschis chiar în momentul în care acesta se găsea într-o curbă, în apropierea Colegiului Naţional ”Nicolae Bălcescu” din Brăila.

Pasagerul a suferit mai multe traumatisme şi a primit îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă din Brăila. Şoferul a anunţat incidentul la Poliţie, fiind testat cu alcoolestul, însă rezutatul a fost negativ.

Momentul șocant în care un autobuz al Regiei de Transport Public Brăila rămâne fără o roată în mers

În urmă cu câteva săptămâni, un autobuz ce aparținea societăţii de transport public local din Brăila, Brăicar, a rămas fără o roată în timp ce se deplasa pe traseul 16 din municipiu, speriindu-i serios pe cei 10 călători, dar şi pe şoferii din trafic.

Acum, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În același timp, societatea de transport public local a dematat o anchetă pentru a stabili dacă incidentul a fost provocat de o apăsare accidentală a butonului de deschidere a uşilor de către şofer sau s-a produs o defecţiune tehnică.

La 42 de ani de la marele cutremur, sute de clădiri din Capitală riscă să se prăbuşească la primul seism puternic...  Un bărbat din Timiș, prins la volan beat mort, fără permis și cu mașina neînmatriculată! Ce alcoolemie avea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x