Antena Căutare

Un caz de agresiune între doi elevi de școală a ajuns în instanță. Este premieră: primul caz de bullying trimis pe masa judecătorilor

Premieră pentru justiţia românească: primul caz de agresiune în școală după adoptarea legii antibullying ajunge în instanţă. Evenimentul s-a produs luna trecută la o şcoală din Sectorul 1 al Capitale iar victima este un copil de 11 ani care a ajuns la spital cu nasul spart după ce a fost atacat în clasă de un coleg.

Şocant este că, pe imaginile filmate în momentul conflictului, se vede clar că un cadru didactic este prezent în clasă. Profesorul s-a limitat să-l certe pe elevul violent şi a ignorat momentul când agresiunea s-a repetat.

Tatăl elevului lovit a povestit că după incident a fost chemat de fiul să pe care l-a dus direct la spital. Acolo medicii au anunţat Poliţia şi au operat copilul. În ciuda gravităţii incidentului, nimeni de la şcoală nu ar fi sunat familia victimei. Mai mult, directorul unităţii de învâţământ i-ar fi cerut să "lase lucrurile aşa".

STS: Apelurile la 112 din zona Bucureşti-Ilfov de pe telefoanele cu sistem de operare Android, localizate cu ajutorul te... Primele imagini ale durerii! Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a ajuns la cimitirul Bellu. Andreea Ber...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x