Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Un club sportiv din Ploieşti este în mijlocul unui scandal uriaş. „Mi-a spus că, dacă nu intru acum să fac duş, nu mai joc.”„

Un club sportiv din Ploieşti este în mijlocul unui scandal uriaş. Un asistent medical este acuzat că le agresează sexual pe handbalistele junioare. Intră peste ele la duşuri, le pipăie în timpul şedinţelor de masaj şi stă în vestiar când fetele se schimbă.

Un club sportiv din Ploieşti este în mijlocul unui scandal uriaş. Un asistent medical este acuzat că le agresează sexual pe handbalistele junioare. Intră peste ele la duşuri, le pipăie în timpul şedinţelor de masaj şi stă în vestiar când fetele se schimbă. O adolescentă de 13 ani face mărturisiri uluitoare: bărbatul chiar ar fi intrat peste ea la duş. Se face anchetă acum. În tot acest timp, asistentul nu mai are voie să participe la antrenamentele fetelor.

„Mi-a spus că, dacă nu intru acum să fac duş, nu mai joc. I-am spus că nu pot să fac duş, că nici acasă nu fac duş de faţă cu mama.” , a declarat o jucătoare.

Mai mult, în timpul şedinţelor de masaj, asistentul medical le-ar fi atins pe fete în zonele intime şi le-ar fi cerut să vină la antrenamente cu lenjerie intimă sumară.

''I-am interzis să mai participe la antrenamentele fetelor, având ca responsabilitate să asigure asistența medicală la meciurile pe care le au echipele. Este o situație foarte gravă, am discutat-o în comitetul de coordonare, i-am înștiințat pe cei din comitet. Iar când au auzit, au spus să îi opresc activitatea, lucru pe care l-am făcut. '' , a declarat directorul clubului.

Poliţiştii din Prahova s-au autosesizat şi au demarat o anchetă.

Recomandari