Antena Căutare

Un copil de 3 ani s-a inecat in pivnita casei

Un copil de 3 ani si jumatate s-a inecat in beciul inundat din spatele casei, in localitatea Voinesti, din judetul Dambovita. Din primele informatii, se pare ca micutul a alunecat in pivnita, care nu era prevazuta cu usi. In cele din urma, copilul a fost adus la suprafata de pompieri, iar medicii au incercat in zadar sa il resusciteze.

Cand a fost preluat de ambulanta, baiatul inca avea puls. A fost transportat la spitalul din Voinesti, unde medicii l-au resuscitat timp de 30 de minute.

Pentru ca starea copilului nu s-a imbunatatit, el a fost trimis mai departe la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, unde medicii se chinuie si la aceasta ora sa il readuca la viata.

La momentul producerii tragediei, copilul se juca in curtea casei si parintii l-au scapat din priviri pentru doar cateva minute. Cand si-au dat seama ca cel mic a disparut, au sunat la 112. Pompierii au banuit ca ar fi putut aluneca in beciul inundat din spatele casei, asa ca au intrat sa il caute. L-au gasit pe fundul apei adanci de cativa metri.

Ai avut probleme cu asigurarea?... Ministrul Muncii: Toti copiii vor primi alocatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x