Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Un copil din Neamț, bătut cu sălbăticie de un individ în pielea goală, pe stradă! Atenție, imagini greu de privit! VIDEO

Un copil a fost bătut pe stradă, într-o localitate din județul Neamţ, de un tânăr complet dezbrăcat. Câțiva martori au filmat scena şi s-au amuzat, în loc să intervină.

În imaginile video se vede cum agresorul, complet dezbrăcat, se îndreaptă cu repeziciune spre un băiat aflat într-un grup şi-l loveşte cu brutalitate. Victima cade la pământ. Urmează scene de o violenţă extremă. Individul nu se mărgineşte să lovească, face şi gesturi cu tentă sexuală.

Din cercetările preliminarii a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr de 18 ani se află pe o stradă din orașul Roznov, ar fi agresat sexual un minor în vârstă de 16 ani, pe care l-ar fi lovit.

Atât agresorul cât şi victima par a face parte dintr-un grup mai mare de tineri. Ceilalţi, în loc să intervină, se distrează pe seama victimei.

Cel care a publicat imaginile pe Facebook a spus că toată scena a fost filmată de o fată, amică cu agresorul.

A fost violată în secția de poliție! O tânără de 26 de ani, victima unui polițist! „Această poveste este mai rea decât iadul”

Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov s-au sesizat din oficiu și fac cercetări. Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei, faţă de aceasta urmând a fi dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi agresiune sexuală.

Astăzi, agresorul va fi dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă

Recomandari