Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Un copil din Neamț, bătut cu sălbăticie de un individ în pielea goală, pe stradă! Atenție, imagini greu de privit! VIDEO

Un copil a fost bătut pe stradă, într-o localitate din județul Neamţ, de un tânăr complet dezbrăcat. Câțiva martori au filmat scena şi s-au amuzat, în loc să intervină.

În imaginile video se vede cum agresorul, complet dezbrăcat, se îndreaptă cu repeziciune spre un băiat aflat într-un grup şi-l loveşte cu brutalitate. Victima cade la pământ. Urmează scene de o violenţă extremă. Individul nu se mărgineşte să lovească, face şi gesturi cu tentă sexuală.

Din cercetările preliminarii a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr de 18 ani se află pe o stradă din orașul Roznov, ar fi agresat sexual un minor în vârstă de 16 ani, pe care l-ar fi lovit.

Atât agresorul cât şi victima par a face parte dintr-un grup mai mare de tineri. Ceilalţi, în loc să intervină, se distrează pe seama victimei.

Cel care a publicat imaginile pe Facebook a spus că toată scena a fost filmată de o fată, amică cu agresorul.

A fost violată în secția de poliție! O tânără de 26 de ani, victima unui polițist! „Această poveste este mai rea decât iadul”

Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov s-au sesizat din oficiu și fac cercetări. Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei, faţă de aceasta urmând a fi dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi agresiune sexuală.

Astăzi, agresorul va fi dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro