Antena Căutare

Moarte înfiorătoare pentru un copil din Suceava! A fost strivit de tatăl lui, din greșeală! Mama lui a văzut totul! Cum a avut loc tragedia

Un copil în vârstă de un an și șapte luni, din localitatea Broşteni, judeţul Suceava, a murit strivit de un utilaj condus de tatăl său, chiar în fața mamei lui. 

Un copil în vârstă de un an și șapte luni, din localitatea Broşteni, judeţul Suceava, a murit strivit de un utilaj condus de tatăl său, chiar în fața mamei lui.

Copilul a murit strivit joi, în gospodăria unei familii din satul Dârmoxa, oraşul Broşteni, judeţul Suceava.

Mama copilului, în vârstă de 20 de ani, a ieșit din casă împreună cu băiețelul ei de un an și șapte luni, scrie stiridinbucovina, citat de libertatea.ro.

Soțul femeii conducea un TAF, un tractor de mare tonaj folosit pentru extragerea lemnului din pădure, cu care voia să niveleze curtea.

Copilul a scăpat din mâinile mamei și a fugit spre utilajul condus de tatăl său, moment în care a fost strivit de roțile utilajului.

Părinții au sunat la 112, însă n-au așteptat ca ambulanța să ajungă în satul lor. Și-au luat copilul și l-au transportat până în localitatea Panaci, de unde a fost preluat de o autosanitară și transportat la spitalul din Vatra Dornei.

Medicii au constatat că micuțul suferise un traumatism cranio-cerebral acut. Copilul a murit în scurt timp din cauza rănii grave. Trupul micuțului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Între timp, tatăl băiețelului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Acestuia i-au fost recoltate și probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani care a condus utilajul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Alexandru Cumpănașu, mișcare șoc! Cere să se desecretizeze raportul care a indus în eroare opinia publică: „De ce Minist... Scene de groază în Bacău! O căruță a fost lovită de un tren. Doi bărbaţi au murit. Atenție, imagini tulburătoare! Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x