Antena Căutare

Un coreean îi învaţă pe români cum să facă agricultură bio. Cultivă soiuri unice de varză, castraveţi sau ciuperci. Profitul este uriaș!

Un coreean le dă lecţii de agricultură românilor. A cumpărat din greşeală, spune el, un petic de pământ la noi în ţară. Şi, cu seminţe din Coreea, a pus pe picioare o afacere proftabilă.

Un coreean le dă lecţii de agricultură românilor. A cumpărat din greşeală, spune el, un petic de pământ la noi în ţară. Şi, cu seminţe din Coreea, a pus pe picioare o afacere proftabilă.

Povesteşte că după ce s-a vindecat de cancer, şi-a propus să mănânce sănătos. Şi cultivă bio legumele asiatice. Preferă însă să le vândă afară, pentru că acolo găseşte clienţi care pun preţ pe calitate.

Faceţi cunoştinţă cu Lee Jong Su. În solariile coreanului în vârstă 59 de ani, nu intră nimeni fără să guste din legumele cultivate de el. Le numeşte medicamente naturiste.

Mai bun şi mai sănătos, se laudă Lee Jong Su, care îşi conduce afacerea după o regulă strictă: nimic nu se stropeşte cu substanţe chimice. Coreeanul aduce semniţele din Coreea şi le cultivă în pământ românesc. Iar recolta e, în fiecare an, mai bogată decât spera.

Lee Jong Su a venit în România în anul 2009. Pentru aerul curat, spune el. Terenul pe care şi-a construit afacerea l-a cumpărat dintr-o. greşeală. De agricultură s-a apucat abia după ce a învins cancerul la stomac.

Angajaţii dânsului au cumpărat teren agricol. Dânsul dorea altceva şi au cumpărat dintr-o greşeală. Doi ani a stat fără să facă nimic Aproape toată marfa coreeanului ajunge la export. În Austria, Germania, Turcia sau Bulgaria, de unde obţine bani frumoşi.

A investit şi într-un sistem unic de încălzire a solariilor pentru a-şi extinde afacerea. Nu are planuri să se întoarcă prea curând acasă.

Vești proaste, șoferi! Benzina și motorina se vor scumpi iar! Carburanţii vor ajunge, în curând, chiar şi la 6 lei pe l... Guvernanţii nu renunţă la una dintre cele mai contestate măsuri fiscale propuse anul trecut: IMPOZITUL PE GOSPODĂRIE! M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x