Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Un criminal e liber pentru ca judecatorii au uitat sa ia masura de arestare!

Un individ care si-a ucis cu sange rece prietenul si a fost condamnat, in prima instanta, la 12 ani de inchisoare se plimba nestingherit in libertate. Nu a evadat! Pur si simplu a fost lasat sa plece din puscarie, pentru ca judecatorii care i-au dat sentinta au uitat sa specifice ca acesta trebuie sa stea dupa gratii pana cand va primi un verdict definitiv. De cand a fost eliberat individul a inceput sa-i ameninte si chiar sa-i bata pe prietenii si rudele tanarului pe care l-a ucis. Printre cei care i-au simtit furia se afla si un politist.

30 de minute i-a luat lui Iulian Ruta sa-si doboare prietenul. Si-a recunoscut fapta, fara niciun regret si a primit 12 ani de inchisoare. Dar judecatorii care i-au dat aceasta sentinta, i-au dat de asemenea si un bilet spre libertate, fara sa vrea.

Cand au realizat ce greseala au facut, judecatorii de la tribunalul Olt au incercat sa indrepte lucrurile, dar era prea tarziu. Asa ca ucigasul a fost pus in libertate.

La scurt timp dupa ce a fost lasat in libertate barbatul s-a lasat cu un nou dosar penal tot pentru violenta. a batut mai multi tineri din comuna si a agresat si un politist. incidentul a avut loc in acelasi loc unde a ucis anul trecut un om.

Culmea, magistratii care au instrumentat acest dosar au decis ca barbatul sa fie cercetat tot in stare de libertate. Rudele si prietenii tanarului pe care acesta l-a ucis se tem acum sa mai iasa din casa.

Cel mai probabil barbatul care a ucis cu sange rece va ajunge in spatele gratiilor abia dupa ce sentinta de condamnare va deveni definitiva si irevocabila.

Recomandari