Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un criminal extrem de periculos e liber de 11 ore, după ce a făcut şase victime într-o serie de atacuri brutale, în Timiş!

Vestul ţării este din nou scena unor atacuri de o violenţă extremă. De 11 ore, sute de poliţişti nu au reuşit să prindă un criminal periculos, deşi este drogat, rănit şi desculţ.

Vestul ţării este din nou scena unor atacuri de o violenţă extremă. De 11 ore, sute de poliţişti nu au reuşit să prindă un criminal periculos, deşi este drogat, rănit şi desculţ.

Bărbatul de 33 de ani a ucis un om şi a rănit alţi cinci în mai puţin de o oră, în Timiş. Totul a început dimineaţă când a înjunghiat doi părinţi care făceau jogging în parc, în Făget, el a murit, ea e în comă. Atacurile au continuat în altă localitate, cu poliţiştii pe urme.

Alarma s-a dat puţin după ora opt şi 10 minute dimneaţa, în tot vestul ţării. Într-un parc de la marginea oraşului Făget, avea loc unul dintre cele mai sângeroase atacuri din ultimii ani. Victimele au fost doi localnici, soţ şi soţie. Potrivit unor surse, părinţii fostei iubite a agresorului. Apropiaţii spun că i-ar fi interzis fetei să se mai vadă cu el.

Cei doi soți veneau în fiecare dimineață în acest parc, unde alergau și făceau sport. Agresorul i-a atacat din senin. I-a lovit cu pumnii și cu picioarele și i-a înjunghiat cu un obiect ascuțit. Barbatul de 56 de ani a murit pe loc, iar femeia a fost preluată în stare extrem de gravă, în comă.

Ionel Boldea are 33 de ani şi e cunoscut drept un individ violent şi extrem de periculos. În timpul cercetărilor de la locul crimei, ucigaşul făcea noi victime, alese la întâmplare. Din Făget, a fugit cu bicicleta până în localitatea Temereşti, situată la o distanţă de cinci kilometri. Pe traseu, a atacat alţi doi soţi şi o bătrână de aproximativ 80 de ani, pe care i-a lovit cu cruzime.

Atacatorul a intrat apoi în curtea unor oameni, de unde a furat o maşină, cu care a mai lovit un bărbat. În timpul crizei de furie, camerele de supraveghere l-au surprins în timp ce vandaliza un bar. În imaginile surprinse la ora 8 şi 37 de minute, tânărul pare dezorientat şi rănit. Este dezbrăcat şi desculţ şi abia se poate ţine pe picioare. În Temereşti, poliţiştii l-au încolţit pentru prima oară. Dar nu au reuşit să-l prindă. Ar fi fugit chiar printre ei, spun martorii.

Au urmat ample operaţiuni de căutare. Forţe de ordine din tot vestul ţării au fost mobilizate, la fel cum s-a întâmplat şi în urmă cu o lună, în cazul lui Ionel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist. Ambii au fost căutaţi cu câini de urmă, drone şi un elicopter. Dar misiunile nu au dat rezultate.

Femeia atacată în parcul din Făget şi alţi doi răniţi au fost transportaţi la spitalul din Timişoara. Ucigaşul este în continuare liber şi poate face noi victime. Bărbatul are un cazier lung. În 2016, a fost trimis în judecată pentru lovire, iar în 2017, a primit o amendă penală tot pentru violenţe. Şi totuşi, nu a fost condamnat niciodată.

Recomandari