Antena Căutare

Ultimă oră! Un elev din Galaţi care participa la olimpiada de matematică în Hunedoara a căzut de la etajul al patrulea al unui hotel

Un elev în vârstă de 13 ani din Galaţi, care era cazat într-un hotel din Hunedoara, alături de tatăl său, pentru a participa la olimpiada de matematică, a căzut, miercuri seară, de la etajul al patrulea. 

Un elev în vârstă de 13 ani din Galaţi, care era cazat într-un hotel din Hunedoara, alături de tatăl său, pentru a participa la olimpiada de matematică, a căzut, miercuri seară, de la etajul al patrulea.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri seara, în jurul orei 21.30, că un adolescent de 13 ani a căzut de la etajul al patrulea al unui hotel din municipiul Hunedoara, în casa scării.

„Poliţiştii au stabilit ca minorul, elev al unui liceu din judeţul Galaţi, era cazat la respectivul hotel împreună cu tatăl său şi participa, zilele acestea, la Olimpiada naţională de matematică. Din nefericire, se pare că acesta s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţime, de pe balustrada scării, de la etajul 4 al hotelului. În urma impactului, minorul a fost rănit grav şi a fost transportat de un echipaj al ambulanţei la Spitalul Municipal din Hunedoara”, transmit reprezentanţii IPJ Hunedoara.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei, care a stabilizat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe Hunedoara. Copilul este în stare gravă, fiind internat pe secţia de ATI pentru a fi stabilizat", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Poliţiştii fac cercetări privind circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Surse: News.ro, Agerpres.

Cât costă cazarea pe litoral în minivacanța de 1 Mai. Sunt pregătite peste 40.000 de locuri... Paște 2019. Săptămâna Patimilor. Tradiții și obiceiuri în Joia Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x