Antena Căutare

Un incendiu de proporţii a izbucnit lângă Capitală. Două case din oraşul Pantelimon au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu de proporţii a izbucnit, aseară, lângă Capitală. Două case din oraşul Pantelimon au fost cuprinse de flăcări. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit, însă misiunea a fost extrem de dificilă.

Un incendiu de proporţii a izbucnit, aseară, lângă Capitală. Două case din oraşul Pantelimon au fost cuprinse de flăcări. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit, însă misiunea a fost extrem de dificilă. Trei ore le-a luat salvatorilor să stingă focul, iar în acest timp, a existat pericolul ca flăcările să se extindă şi la locuinţele din vecinătate.

Oamenii spun că, prima dată, acoperişul uneia dintre locuinţe s-a aprins, apoi focul s-a extins şi la cealaltă. Într-una din case ar funcţiona şi un magazin.

”S-a manifestat cu violenţă, cu pericol de propagare la alte două case. Incendiul a fost localizat în limitele găsite la cele două locuinţe, cu o suprafaţă aproximativă de 200 de metri pătraţi. Intervenţia a durat mai mult pentru că au fost foarte multe materiale combustibile în zonă şi foarte mult fum.” , a declarat Locotenent Andrei Augustin, ISU Bucureşti .

Pompierii au intervenit cu şase autospeciale cu apă şi spumă. Însă, chiar şi aşa, s-au luptat cu flăcările aproape trei ore. Din fericire, nu au fost victime. Cei care locuiau acolo au reuşit să iasă la timp, însă casele au fost distruse aproape în întregime.

De astăzi încep înscrierile în programul ”Loteria vizelor”... Trăim în ţara drumurilor care se surpă înainte de inaugurare şi a celor mai mulţi morţi pe şosele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x