Antena Căutare

Dialog șocant între autorități! Un inspector școlar și prefectul județului Timiș își ies din fire: "Terminați cu asta, nu închidem nimic!"

Închiderea școlilor a stânit un real scandal în Timiș, acolo unde inspectorul școlar al județului și prefectul s-au certat pe această temă. Înregistrarea discuției telefonice a devenit virală în spațiul public.

Cu telefonul setat pe înregistrare, inspectorul şcolar i-a cerut prefectului să suspende activitatea în toate şcolile susţinând că cele trei cazuri de coronavirus depistate la cei trei adolescenţi au creat panică printre elevi şi părinţi.

Citește și: Coronavirus în România - LIVE TEXT. Măsuri de urgență luate de autorități. Vor închide școlile

Practic, Inspectoratul şcolar a porpus la o întâlnire a autorităţilor judeţene ca toate şcolile să fie închise, în timp ce DSP a propus să fie închis doar liceul unde au fost depistate cazurile de COVID-19.

Alertă la Ploiești. Un student întors azi-noapte din Italia, transportat de urgență la spital după ce s-a confruntat cu ... Femeia infectată cu coronavirus din București lucrează la OSIM. Toți angajații sunt testați de autorități...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x