Antena Căutare

Un jandarm din judeţul Argeş, care a fost în Turcia, confirmat cu coronavirus/ El a intrat în contact cu 7 poliţişti, 9 jandarmi şi familia sa

Un jandarm din judeţul Argeş a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus. Acesta a fost plecat în Turcia şi s-a întors în ţară în cursul lunii martie. Cum Turcia nu se afla în zonă galbenă sau roşie la acea dată, nu s-a impus izolarea la domiciliu sau carantinarea. El a intrat în contact cu 7 poliţişti, 9 jandarmi şi familia sa, toţi fiind izolaţi la domiciliu.

Prefectura Argeş a anunţat, joi seară, că un jandarm a fost confirmat cu coronavirus.

Bărbatul a fost în Trurcia şi a revenit în momentul în care această ţară nu se afla pe lista zonelor roşii sau galbene.

”Facem menţiunea că el a executat misiuni cu alţi jandarmi, cât şi cu poliţişti. Marţi a acuzat stare de rău. La spital a fost diagnosticat cu pneumonie şi i s-au recoltat probe. Azi (joi) a fost confirmat pozitiv. De precizat că jandarmul se deplasa între unitate şi casă cu autoturismul propriu”, a transmis Prefectura Argeş.

DSP Argeş a făcut o anchetă epidemiologică, toţi contacţii direcţi fiind izolaţi. Este vorba despre 7 agenţi de Poliţie, 9 jandarmi şi membrii familiei.

Până în acest moment, niciunul dintre contacţii direcţi nu prezintă simptome.

Sursa : news.ro

Alertă în România! Doi poliţişti de frontieră, confirmaţi cu coronavirus... Vești bune pentru români: Pe 15 mai vom putea ieși din casă! Anunțul făcut de Alexandru Rafila: ”După această dată vor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x