Antena Căutare

Un medic de 38 de ani a murit în timpul gărzii, la Spitalul ”Sfântul Ioan” din Bucureşti

Un medic primar anestezist în vârstă de 38 de ani a murit, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Sfântul Ioan” din Bucureşti, în timp ce se afla de gardă, el fiind găsit de către colegi în stop cardio-respirator.

Reprezentanţii spitalului au declarat pentru News.ro că bărbatul, medic primar anestezist, a fost găsit de către colegi în stop cardio-respirator, în Camera de Gardă, după ce nu a răspuns mai multor apeluri telefonice. Colegii au aplicat manevrele de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat.

Medicul era de gardă şi era angajat al spitalului de nouă ani, fără să fie cunoscut cu probleme medicale.

Poliţiştii fac cercetări la spital, iar o anchetată este derulată şi de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti, cazul fiind considerat accident de muncă.

Cazul este cercetat de poliţiştii Secţiei 26 şi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Este o dramă, suntem alături de colegii noştri de la Spitalul Sfântul Ioan. Sunt mai multe anchete în desfăşurare, a declarat, la Digi 24, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Cristian Grasu.

SUBIECTE Simulare Evaluare Naţională 2018: Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Matematică... La şase ani, în comă alcoolică. O fetiță i-a șocat pe medici: "Când am ajuns acasă, am găsit-o în patru labe. Merge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x