Antena Căutare

Un militar din Târgoviște, apel de ajutorare a logodnicei bolnave de cancer: ”Urma să ne căsătorim! Georgiana are nevoie de ajutorul vostru!”

Silviu Gabriel Ciolan, un militar din Târgoviște, a lansat un apel pe rețelele de socializare pentru ajutorarea logodnicei sale, care a fost diagnosticată cu o formă de cancer. 

Silviu Gabriel Ciolan, un militar din Târgoviște, a lansat un apel pe rețelele de socializare pentru ajutorarea logodnicei sale, care a fost diagnosticată cu o formă de cancer.

Georgiana, logodnica militarului, are doar 24 de ani, însă viața ei a luat o întorsătură cumplită în momentul în care a fost diagnosticată cu o formă de cancer. Se întâmpla cu puțin timp înainte de nuntă, iar acum are nevoie mare de bani pentru o operație dificilă.

“Vă salut, dragi camarazi! Mă numesc Ciolan Silviu Gabriel, lucrez în cadrul MApN de ceva timp. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Anul viitor, pe 19 septembrie, urmează să mă căsătoresc. Din păcate, începând cu luna februarie, logodnica mea a început să simtă o mică durere la piciorul stâng. După câteva investigaţii, internări, analize şi un prim diagnostic greşit, am aflat că are cancer. Osteosarcom pe numele lui, la genunchiul stâng, cu celule canceroase până la şold.

Un militar din Târgoviște, apel de ajutorare a logodnicei bolnave de cancer: ”Urma să ne căsătorim! Georgiana are nevoie de ajutorul vostru!”

Citește și: Mirela Boureanu Vaida, apel de ajutorare pentru un coleg de breaslă: ”Se zbate între viață și moarte! Metastaze la inimă și plămâni!”

Abia în luna iunie a inceput chimioterapia la IOB. Un ultim RMN efectuat cu două zile înainte de începerea tratamentului, ni s-a spus că are o suspiciune şi la piciorul drept, pe femur, de 3 mm.

Operaţia se va efectua într-o clinică specializată din Viena. Costurile se ridică la peste 50.000 euro în condiţiile în care tumoarea avea 5/3 cm. Acum are 16/10 cm.

Cu două împrumuturi, unul făcut de mine şi unul de sora ei, abia strângem aproape 30.000 euro. Tot ţesutul mâncat va fi extirpat şi înlocuit cu o proteză, în cel mai fericit caz.
În cel mai rău, i se poate amputa piciorul, se poate pierde lupta... Eu am 29 de ani, ea împlineşte 24 luna aceasta. Nu a apucat nici măcar să îşi termine lucrarea de dizertaţie, pe care ar fi trebuit să o prezinte săptămâna aceasta.

Citește și: Un copil de cinci ani a murit după ce medicii i-au pus diagnosticul greșit: ”I-au administrat zece doze de insulină!”

Cu sufletul plin de speranţă şi dragoste pentru iubita mea, vă rog pe voi, dragi camarazi, să ne ajutaţi să mai strângem 20.000 de euro pentru salvarea Georgianei”, este scrisoarea militarului din Târgovişte, care a devenit virală.

Cei care vor să o ajute, pot dona în contul bancar:
CONT BCR Ciolan Silviu Gabriel
IBAN : RO24RNCB0133145990540001

O femeie a murit imediat după ce a primit un telefon! Metoda ”accidentul” folosită de escroci a mai făcut o victimă... Subiecte Titularizare 2019 Edu.ro. Vezi pe a1.ro subiecte și bareme la toate disciplinele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x