Antena Căutare

Un minor de 15 ani aflat beat la volanul unei mașini furate a accidentat un polițist

Un tânăr în vârstă de doar 15 ani, din Oșorhei, a furat o mașină de pe raza localității natale s-a urcat la volanul acesteia băut și a început să patruleze șoselile.

Un tânăr în vârstă de doar 15 ani, din Oșorhei, a furat o mașină de pe raza localității natale s-a urcat la volanul acesteia băut și a început să patruleze șoselile.

Polițiștii bihoreni s-au mobilizat pentru a-l prinde pe minor și au instituit un filtru pe Centura Oradea. În încercarea de a scăpa de oamenii legii, tânărul a lovit cu mașina un polițist, iar mai apoi a intrat direct în parapetul metalic de la intrarea în Piața 100

„În timp ce conducea un autoturism pe care este bănuit că tocmai l-ar fi sustras din localitatea Oșorhei, fără a poseda permis de conducere, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, la intersecția cu strada Universității, încercând să scape de filtrul instituit în trafic de polițiștii bihoreni, a acroșat un polițist orădean, aflat în misiune, iar apoi a lovit frontal parapetul metalic de la intrarea în Piața 100”, transmite comisar șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Polițistul rănit,în vârstă de 30 de ani, a suferit multiple leziuni și a fost internat în spital. În cadrul evenimentului a mai fost rănit ușor un al doilea băiat de 15 ani, aflat pe locul pasagerului. În mașină se mai afla și un al treilea minor, în vârstă de 12 ani, însă acesta nu a fost rănit.

Băaitul a fost testat cu etilotestul și a rezultat o concentrație alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea", se arată în comunicat.

Strada din faţa domeniului regal de la Săvârşin va fi numită "Regina-Mamă Elena"... Un tren de persoane a deraiat după ce a lovit un TIR, în Dâmboviţa; nu sunt victime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x