Antena Căutare

Un nou focar de coronavirus în România! Cinci străini au fost depistați cu COVID-19! Din ce țară au venit

Un nou focar de coronavirus a fost depistat în România, în comuna Tărtăşeşti, județul Dâmbovița, unde cinci cetăţeni străini au fost depistați cu COVID-19. 

Un nou focar de coronavirus în România! Cinci străini au fost depistați cu COVID-19! Din ce țară au venit
Un nou focar de coronavirus în România! Cinci străini au fost depistați cu COVID-19! Din ce țară au venit | profimediaimages.ro

Conform DSP, cinci cetăţeni veniţi din Sri Lanka au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Alte 27 de persoane au fost băgate în carantină.

„Începând cu data de 28 aprilie 2020, la o societate comercială cu sediul în localitatea Tărtăşeşti, este în evoluţie un focar de colectivitate cu cinci cazuri confirmate până la acest moment, toţi cetăţeni din Sri Lanka. Aceste cazuri au generat un număr de 27 de persoane aflate în contact direct, care au fost introduse în autoizolare la domiciliu împreună cu membrii familiilor lor", a notat DSP Dâmboviţa într-un comunicat.

Informație bombă despre COVID-19! De când circulă noul coronavirus, de fapt, în Europa! Toate calculele au fost date peste cap!

Potrivit DSP, firma a fost amendată cu 20.000 lei pentru nerespectarea măsurilor speciale pentru prevenirea îmbolnăvirilor.

Te poți infecta cu noul coronavirus în piscină? Alexandru Rafila, avertisment de maximă importanță! „Depinde de acest detaliu!”

La nivelul judeţului Dâmboviţa, DSP anunţă că a efectuat 1.019 testări, 112 pacienţi fiind diagnosticaţi pozitiv. Șapte persoane au decedat.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de COVID-19 în România, precum și pe cel al cazurilor de infectare cu noul coronavirus din țară, aici!

Veste uriașă! Ce șanse ai, cu adevărat, să te infectezi a doua oară cu noul coronavirus: „Oamenii pot dobândi imunitate”... „Să știți că tatăl meu este un erou! Când voi fi mare, vreau să fiu exact ca el!”. Cum se vede pandemia de coronavirus p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x