Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00iUmor (r)

Un nou sms primit de familia Luizei Melencu. Mama fetei a mers la compania de telefonie mobilă să verifice numărul

Cazul Luizei Melencu pare că se complică pe zi ce trece, iar familia fetei despre care se presupune că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, acuză autoritățile că nu înaintează în niciun fel cu ancheta. Recent, unchiul Luizei ar fi primit un nou mesaj de pe telefonul care i-ar fi aparținut tinerei.

Cazul Luizei Melencu pare că se complică pe zi ce trece, iar familia fetei despre care se presupune că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, acuză autoritățile că nu înaintează în niciun fel cu ancheta. Recent, unchiul Luizei ar fi primit un nou mesaj de pe telefonul care i-ar fi aparținut tinerei.

Monica Melencu a povestit, în direct la Antena 3, ce conţinea mesajul.

”E acel mesaj. Sunt disponibil, număr și dată. Și când sunăm e indisponibil. Am fost la compania de telefonie mobilă. Am vorbit cu procurorul. A rămas domnul Tonel (avocatul familiei - n.r.) să discute”, a spus Monica Melencu.

Luiza Melencu a dispărut de acasă în luna aprilie 2019

Luiza Melencu a dispărut de acasă în luna aprilie, după ce a plecat de acasă ca să scoată niște bani de la bancomat. Fata ar fi avut același sfârșit ca și Alexandra Măceșanu, adică ar fi fost răpită de Gheorghe Dincă, violată și mai apoi ucisă.

Cu o zi înainte să dispară de acasă, însă, Luiza s-a despărțit de iubitul ei. Și-a șters și toate pozele de pe Facebook și i-a făcut o mărturisire prietenei ei: ”Numai că sâmbătă, cu o zi înainte să dispară, m-a anunțat că s-a despărțit de el”, a mărturisit prietena Luizei,